Teemu Pekkasen Kotisivut


ETUSIVU

MINÄ

PROJEKTIT

GALLERIA

LINKIT

GalleriaTäältä löytyy joitakin kuvia jotka liittyvät projekteihini.MuotoiluTämä sählymailan värit ovat saaneet vaikutteita "Miami Vice" teemasta.Lähikuva mailan "Whisperer" lavasta.A malliesimerkki kokoontaitettavista silmälaseista.Lähikuva silmälasien toiminnoista.


Peleihin liittyvää


Joitakin taustakuvia pelistä joka on kehitteillä.Savihirviö jonka alunperin oli tarkoitus olla mallina kolmiulotteiseen mallinnukseen.Kolmiulotteinen pohjapiirrustus kartanosta joka on pelistä Laura Bow, Colonel's Bequest.

Animaatio
Gif animaatio jonka tein AMK kesäkurssia varten.Lyhyt uudelleen toistuva animaatio jota kutsun nimellä "A maniac". Tein tämän animaation samaa kurssia varten kuin gif animaation.
!
Flash animaatio avautuu uuteen ikkunaan. ActiveX rajoitukset voi estää animaation avautumisen ja pop-up estot voi estää uuden ikkunan avautumisen.
!

Projekteihin liittyvää
Vähätarkkuuksinen kolmiulotteinen mallinnos kasvoistani.Korkeatarkkuuksinen kolmiulotteinen mallinnos erään henkilön kasvoista.Savimalli johon on maalattu mahdollisia polygoneja.Käsi piirretty GIMP:llä käsivaralla.